We praten er niet graag over, maar een huisdier zal nooit eeuwig blijven leven. Soms komt het droevige nieuws dat het diertje komt te overlijden. Wij zijn van mening dat een huisdier een deel van het gezin is en dat het daardoor een waardig afscheid moet krijgen.

Een grafkist is een mooie manier om een huisdier waardig te begraven.

Een grafkist of doodskist maakt het afscheid voor kinderen veel begrijpelijker en het huisdier krijgt het respect dat die verdient.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en zelf maken van ecologische graf- of doodskisten voor kat en hond. Hiervoor werken wij met zeer milieuvriendelijk populierenhout. Dit voor de mooie houtsoort en om het milieu niet onnodig te belasten. De kisten worden hier ter plaatse gemaakt zodat er altijd een paar voorradig zijn. Het is namelijk onze bedoeling dat uw huisdier snel en waardig kan worden begraven.

(Kist medium)

(Kist large)

Wij bieden drie types van kisten aan:

1. Small L35 x B20 x H17 cm (voor konijn en kleine kat)

2. Medium L50 X B35 X H20 cm (voor normale kat en kleine hond)

3. Large L75 X B45 X H25 cm (voor heel grote kat en middel grote hond)

Moest dit te klein zijn voor uw huisdier, geen probleem. Grotere maten kunnen wij namelijk ook op bestelling ontwerpen en maken. Voor andere wensen kan er eventueel altijd gezorgd worden.

Al onze grafkisten zijn voorzien van een katoenen kussensloop gevuld met hooi voor een goed comfort. Ook zijn ze voorzien van 4 schroeven 6 cm verzinkt om de kist mooi te kunnen dichtschroeven. 

Prijzen (incl. btw):

1. Small: 80,00 euro

2.Medium: 105,00 euro

3. Large: 135,00 euro

4. Grotere maat op bestelling: naargelang de afmetingen en werkuren