Hallo, wij zijn Annelies en Kristof en zijn in hart en nieren dierenvrienden. Ons verhaal is begonnen toen we een aantal zwerfkatten een leuke thuis wilde geven. Stilletjes aan vonden meer dieren bij ons een thuis en ondertussen is ons huishouden al heel wat katten, honden, kippetjes en konijntjes rijker. Omdat wij door al onze huisdieren, ervaring hebben opgedaan om met dieren om te gaan en dit voor ons onze passie is, zijn wij gestart met het idee van een kapsalon op wielen, voor zowel hond, kat en konijn. Meer informatie over het mobiel kapsalon kunt u terugvinden onder het tabblad: Poezenwoef Mobiel. Op de facebookpagina: Poezenwoefmobiel kan je ook meer foto’s terugvinden.

Omdat wij via het mobiel trimsalon al een vertrouwensband kunnen opbouwen met het huisdier en de klant, groeide hier verder het idee uit om met een honden-, katten- en konijnenhotel te beginnen. Meer informatie kunt u terugvinden onder het tabblad: Dierenhotel. Meer video’s en foto’s van onze logeetjes, kan je terugvinden op onze facebookpagina: Poezenwoef: dierenhotel.


Er zijn nog vele diertjes die op zoek zijn naar een warme thuis. Via Jodipro fungeren wij ook als tussenstation voor konijntjes die een nieuwe thuis zoeken. Onder ons tabblad: konijnenopvang, kunt u hierover meer informatie terugvinden. Op de facebookpagina: Adopteer een konijn, word je ook up-to-date gehouden over het laatste konijnennieuws.

Onder het tabblad: Links, kan je meer informatie terugvinden over onze nevenactiviteiten. Eén van onze nevenactiviteit is De scharrelhoeve. Hierdoor geven wij de mensen de mogelijkheid om diervriendelijk vlees bij ons aan te kopen. Meer informatie kunt u ook terugvinden op facebook onder de pagina: De scharrelhoeve. Door de jarenlange ervaring met dieren is ook het idee ontstaan om workshops te organiseren. De workshop over konijnen kan al gevolgd worden. Workshop over kattentrimmen en hondengedrag volgt nog. Meer uitleg over de workshops zijn ook terug te vinden op facebook onder de pagina: Poezenwoef en de nijntjes.


Helaas maakt iedereen het mee, het afscheid van een huisdier. Dit kan plots gebeuren of misschien zag u deze vreselijke periode al aankomen. In beide gevallen kan uw verdriet bijzonder heftig zijn en is het belangrijk om uw jarenlange vriend toch nog een waardig afscheid te geven. Hiervoor hebben wij begrafeniskisten ontworpen voor honden en katten. Meer informatie kunt u hierover terugvinden op ons tabblad: Grafkisten.