Vind ons op

Het idee van het konijnenhotel is ontstaan door onze konijnenopvang. Door onze jarenlange ervaring met konijntjes, kregen we ook regelmatig de vraag voor logement. Daarom zijn we dus ook gestart met ons konijnenhotel. Voor de konijnen hebben we ruime verblijven voorzien. Deze zijn ook voorzien aan de oostkant van ons huis zodat ze frisser zitten tijdens de warmere dagen. Klik op onderstaande link voor een filmpje en klik op het extra filmpje (daaronder).

filmpje 2023 konijnenhotel – YouTube

Wij hebben in de garage ook binnenverblijven voorzien. De garage is verwarmd en in de zomer lekker fris.

Zowel de buiten- als binnenverblijven zijn voorzien van een schuilhok, dagelijks vers kruidenhooi, eten en drinken. Enkel konijnen uit het hetzelfde gezin worden samengezet. U hoeft dus zelf geen eigen eten mee te brengen, enkel hun inentingsboekje is nodig. Belangrijk is dat de konijnen ingeënt zijn tegen Myxomatose, RHD 1 en RHD 2. Dit moet gebeurd zijn met het vaccin: Nobivax Myxo RHD Plus. Dit is een jaar geldig. Als dit vaccin voor de eerste keer word gegeven, dient dit 3 weken voor het logement, gedaan te zijn. Dit vaccin geeft pas na 3 weken volledige bescherming.

Prijs:

1 konijn = 9 euro/dag                     2 konijnen = 14 euro/dag

In deze prijs is de verzorging en voeding inbegrepen. Toedienen van medicatie is 1 euro/dag meerkost.  Alle konijnen krijgen dagelijks vers kruidenhooi. Dit hooi is eerste snede en natuurlijk (op het veld) gedroogd. Dit hooi bevat verschillende soorten grassen, onkruiden, kruiden, bladeren en bloemen. Konijnen krijgen bij ons ook dagdagelijks verse groenten (10% van hun dagelijkse voeropname = 100 gram per kg lichaamsgewicht) en 20 gram per lichaamsgewicht korrels van Science Selectieve (25% vezels). Wij raden ook aan om uw konijn al aan deze voedingsgewoonte te laten wennen. Konijnen hebben een zeer gevoelig verteringsstelsel en het is belangrijk dat dit optimaal werkt. Wij raden ook aan om op voorhand een check te laten uitvoeren bij een konijnkundige dierenarts. Neem zeker keutels mee om die te laten checken op eventuele parasieten en laat de tanden ook zeker checken op eventuele haken die het eten kunnen verhinderen. Konijnen zijn stressgevoelige dieren dus het is belangrijk dat zij in optimale conditie op logement komen. Hierbij de link waarop u kan checken waar de dichtstbijzijnde konijnkundige dierenarts zich bevindt:

Konijnen en hamsters – konijnkundige dierenartsen (knagers.net)

Doordat wij ons konijnen- en kattenhotel combineren met onze job als dierentrimmer en ons gezinsleven vragen wij om u te houden aan het afgesproken tijdstip. Het brengen en ophalen kan op afspraak:  Dit kan van maandag tot zaterdag tussen 11 en 12 uur. Vrijdag en maandagavond tussen 17 en 18 uur. Zondag en feestdagen zijn wij gesloten. De afspraak kan per mail (info@poezenijn.be) gemaakt worden. Indien er toch buiten de openingsuren wordt gebracht of opgehaald, wordt er 9 euro extra aangerekend. Hou er rekening mee dat wij geen bancontact hebben. Gelieve het vaccinatieboekje mee te brengen. Konijnen worden enkel bij een konijn van hetzelfde gezin gezet tenzij er wordt gevraagd om te koppelen aan een adoptiekonijntje. Meer informatie over de afgestane of gedumpte konijnen die een nieuwe thuis zoeken?

Surf dan naar onze facebookpagina: Adopteer een konijn.

Op volgende link kan je onze contract terugvinden voor adoptie: Contract-adoptie-konijn

Koppelvakantie kan ook bij ons gebeuren. Heeft u 2 konijnen die om een bepaalde reden niet meer met elkaar overweg kunnen, dan kunt u beide ook bij ons een paar dagen onderbrengen. Wij koppelen ze dan opnieuw op neutraal terrein en houden hun gedrag in de gaten. Op die manier kunnen de konijnen “gereset” worden waardoor ze opnieuw met elkaar kunnen samenleven. Bent u op zoek naar een vriendje voor uw konijn en wilt u liever niet zelf de koppeling volgen. Dan kunt u ook uw konijn naar ons brengen en kunnen wij kijken met welk adoptiekonijn er de beste klik is. Eénmaal de koppeling voltooid is, kunnen ze dan weer naar huis vertrekken. Een voltooide koppeling loopt meestal over een 3-tal dagen. Meer informatie over een koppeling kan u in dit document terugvinden: Infofiche

Tijdens het verblijf kan er ook een verzorgingsbeurt worden gegeven.

  • nagels: 10 euro
  • poep kort knippen en nagels: 20 euro
  • borstelbeurt kortharig konijn: 20 euro
  • borstelbeurt langharig konijn en knippen: 30 euro

Algemene voorwaarden:

    • Normaal verblijf: 1 konijn € 9,- per dag, 2 konijnen in één verblijf € 14,- per dag. Koppelvakantie kan ook, wordt geen meerprijs gerekend.
    • In deze prijs is verzorging, vers kruidenhooi, groenten (voor konijnen die groenten gewoon zijn) en biks (science selective) inbegrepen.
    • Het totale verblijf wordt afgerekend bij het brengen van het dier. Breng dit geld cash mee, aangezien wij niet over bancontact beschikken.
    • U brengt en haalt uw konijn(-en) op afspraak. Dit kan van maandag tot zaterdag tussen 11 en 12 uur. Vrijdag en maandagavond tussen 17 en 18 uur. Zondag en feestdagen zijn wij gesloten. De afspraak kan per mail (info@poezenijn.be) gemaakt worden. Indien er toch buiten de openingsuren wordt gebracht of opgehaald, wordt er 9 euro extra aangerekend.
    • Tijdens volgende periodes kunnen wij u dier niet opvangen:
    • Uw konijnen moeten gevaccineerd zijn tegen Myxomatose, RHD1 en RHD2. Vaccinatiebewijs moet ter inzage getoond worden bij aankomst. Laat uw konijnen enten met het vaccin: Myxoplus. Dit geeft voor een 1 jaar bescherming en is een betrouwbaar vaccin. Er zijn ook andere vaccins op de markt, maar deze geven maar een beperkte bescherming die meestal maar een 6-tal maanden werkt.
    • Wij hebben het recht een konijnkundige dierenarts te consulteren bij twijfel over de gezondheid van uw konijn. Kosten van het consult en medicatie zijn voor rekening van de eigenaar. Voor het vervoer wordt 10 euro aangerekend. Toedienen van medicatie is 1 euro/dag.
    • Wij maken gebruik van de diensten van dierenkliniek De Brem, dierenarts Tom De Remiens. Dit is een konijnendeskundige dierenarts. Op volgende link kunt u ook een konijnkundige dierenarts, in uw buurt, terugvinden: https://www.knagers.net/kkda.htm
    • Het is belangrijk dat konijnen voldoende vezels opnemen. Hun dieet dient dus uit 80% hooi te bestaan. Konijnen hebben een uniek darmstelsel waarbij de dikke darm bestaat uit 2 delen. De plaats waarbij de dikke darm in 2 delen opsplitst heet de fusus coli. Op deze plaats wordt de voeding verdeelt in: onverteerbare stukken, die het lichaam als zijnde, harde keutels verlaat en deels in verteerde stukken, die het lichaam als zijnde blindedarmkeutels verlaat. Indien het konijn niet voldoende vezels opneemt, maar wel vele suikers, zullen deze blindedarmkeutels niet aantrekkelijk zijn waardoor het konijn, deze niet wilt opeten. Hierdoor kan het konijnen een tekort aan vitamine B, K en eiwitten, oplopen. Laat het snoepgoed en kleurrijke biks dus achterwege. Deze bevatten vele suikers die ook de werking van de darmen afremmen en de slechte bacteriën in hun darmen voeden. Hierdoor kunnen ze in stresssituaties makkelijker gasbuik en andere problemen krijgen. Ook verstoren deze snacks het natuurlijke gedrag van konijnen. 4 à 6 uur, nadat ze hebben gegeten, produceren konijnen, hun blindedarmkeutels. Dit gebeurd enkel als ze zich 4 à 6 uur, rustig gedragen en het spijsverteringsstelsel tot rust komt. Indien ze na hun biks, tussendoor nog snoepgoed krijgen, wordt dit systeem verstoord. Probeer daarom dagelijks op een vast tijdstip te voeren en geen tussendoortjes te geven, maar geef ze wel heel de dag door, de mogelijkheid, om van hun hooi te eten. Het liefst eten ze kruidenhooi uit een hooiruif.
    • Wij kunnen nimmer aansprakelijk gesteld worden voor het overlijden van uw konijn(-en). Konijnen zijn prooidieren waardoor ze heel stressgevoelig zijn. Konijnen dragen ook verschillende parasieten bij zich zoals Coccidiose, E. Cuni Culli, Pasteurella,…Dit krijgen ze meestal al van de moeder mee. Door de stress kan de weerstand van het konijn dalen, waardoor deze parasieten zich kunnen gaan vermeerderen en het konijn ziek kan worden. Meer informatie over deze risicofactoren kunt u terugvinden in onze informatiefiche (terug te vinden op www.poezenwoef.be/konijnenhotel). Zorg daarom dat uw konijn in perfecte conditie is en de juiste voedingsgewoonten heeft. Vooral het spijsverteringsstelsel is afhankelijk van het autonome zenuwstelsel. De fusus coli (onderdeel van de dikke darm) reguleert de scheiding van verteerbaar (blindedarmkeutels) en niet-verteerbaar materiaal (gewone keutels). Echter is deze fusus coli ook afhankelijk van de productie van de adrenaline klieren. Als het konijn dus stress ervaart, zullen deze adrenaline klieren ook meer stoffen produceren wat invloed heeft op de werking van deze dikke darm, waardoor verscheidene ziektesymptomen kunnen ontstaan. Hierdoor heeft stress een grote invloed op de darmflora waar vele parasieten en bacteriën leven. Indien het darmstelsel al niet optimaal functioneert, is het konijn vatbaarder voor ziekten. Wij doen uiteraard zoveel mogelijk ons best om de stress te beperken door ruime verblijven aan te bieden en de rust te respecteren en ze de juiste voedingsgewoonten aan te leren. Als juist voedingsschema raden wij aan het konijn op een dieet te zetten dat 80% kruidenhooi inhoudt. 25 gram/kg brokjes van Science Selective, te geven, aangevuld met groenten.
    • Hou de keutels en het gedrag van uw konijn, ook de dagen na het logement in het oog. De verandering van omgeving en het vervoer zijn stressvolle situaties, wat ook, na het logement effect kan hebben op hun darmen. Indien ze de dagen na het logement kleinere of geen keutels maken, is het best ze dwangvoeding te geven, totdat hun verteringsstelsel weer optimaal werkt.
    • Hou rekening met het feit dat konijnen die alleen op logement komen, meer stress ervaren, dan konijnen die als koppel op vakantie komen. Konijnen die alleen komen ervaren het gemis van hun eigenaar harder, waardoor ze slechter kunnen gaan eten en vatbaarder worden voor andere ziekten. Een konijn is een sociaal dier en is gelukkiger met een konijnenvriendje. Indien u op zoek bent naar een konijnenvriendje is er ook een mogelijkheid om er een koppelvakantie van te maken met 1 van onze adoptiekonijnen. Deze kunt u terugvinden op onze facebookpagina: adopteer een konijn.
    • Gelieve uw konijn jaarlijks te laten checken op haken, op de tanden.
    • Wij zijn voorzien met de nodige medicatie die dringend moet worden gegeven wanneer wij bepaalde symptomen waarnemen en beschikken ook over een warme lamp om een ziek konijn te ondersteunen. 24/24 kunnen wij terecht in onze dierenkliniek.
    • Door de aanwezigheid en geur van andere konijnen kan dit voor verplaatsbare agressie zorgen, tussen konijnen, uit hetzelfde gezin. Ook tijdens een koppelvakantie kan het gebeuren dat konijnen elkaar een knauw geven. Wij doen al het mogelijke om dit te voorkomen en als dit toch gebeurd, geven wij natuurlijk ook de nodige verzorging.
    • Tijdens een koppelvakantie plaatsen wij de konijnen op neutraal terrein en houden hun gedrag in de gaten. Wanneer de rust is weergekeerd en wij de koppeling geslaagd achten, mogen de konijnen terug naar huis vertrekken. Dit duurt gemiddeld 2 à 3 dagen. Wij hebben natuurlijk geen vat op factoren die thuis een invloed kunnen hebben waardoor de koppeling terug kan falen. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven.
    • Langharige konijnen worden in de zomer kort geknipt om het risico op maden te verkleinen.
    • Bij niet ophalen, behoudt Poezenwoef zich het recht de konijnen te herplaatsen, dit is niet herroepbaar. Restitutie van de verblijfskosten is in dit geval niet mogelijk.
    • De eigenaar verplicht zich, om direct aan Poezenwoef door te geven, indien er zich omstandigheden voordoen waardoor de konijnen niet kunnen worden opgehaald. Bij voorkeur per mail (info@poezenwoef.be). In overleg wordt er dan naar een passende oplossing gezocht.
    • Eventuele geschillen worden via het vredegerecht geregeld.
    • Op volgende link kunt u ons contract terugvinden, dat wij graag, ondertekend, bij het brengen van de konijnen of per email (info@poezenwoef.be) ontvangen: Verblijf Poezenwoef

Wenst u nog meer informatie over de verzorging, ziekten, huisvestiging etc, klik dan op volgende link: Infofiche

 

Cursus konijnendeskundige:

Heb je een passie voor konijnen, wil je op professionele basis werken met konijnen, wil je meer leren over het koppelen van konijnen, hun gedrag, verzorging en nog zoveel meer. Dan is deze cursus wel iets voor jouw. Deze cursus kan je op eigen tempo, thuis studeren. Via mail behelp ik je met al je vragen. Er is ook een praktijk dag voorzien waarin je zelf konijnen dient te koppelen en deze dient te observeren. Je maakt hier dan ook een verslag over, wat een onderdeel van je examen zal zijn. Wat komt er allemaal aan bod in dit boek: “Het recht van het konijn op gelukkig zijn”:

 

  • Wat is het oorspronkelijke gedrag van het konijn
  • Aan welke behoeften dien je te voldoen om een gelukkig konijn te hebben
  • (Huisvestiging, waarop letten?
    • Hoe beschermen tegen roofdieren
    • Hoe zindelijk maken
    • Verschil tussen binnen en buiten
  • Hoe werkt het spijsverteringsstelsel?)
  • Waarop dien je te letten ivm de juiste voeding
    • (uit wat dient de brok te bestaan, hoe werkt het spijsverteringsstelsel)
  • Hoe een konijnentuin aanleggen
  • Wat zeggen de keutels van een konijn, over zijn conditie
  • Gasbuik en verstopping, wat te doen?
  • Oorzaken van veel plassen bij konijnen
  • Virussen, Bacteriën en parasieten, schimmels en infectieziekten die effect hebben op konijnen
  • Vaccinatie
  • EHBO
  • Gedragsproblemen bij konijnen
  • Konijnen en genetica
  • Welke verschillende karakters heb je?
  • Hoe moet je konijnen koppelen
    • Praktijkervaringen
  • Konijnenhotel
  • Konijnenopvang opstarten
  • Koppelvakanties
  • Hoe een konijn trimmen
    • Functies van de vacht
    • Vachtgroeicyclus
    • Soorten konijnen en hun vacht

Vaardigheden en skills:

  • Je bent in staat op tijd ziektesymptomen te lezen en correct te handelen
  • Je kan konijnen op de juiste manier koppelen
  • Je bent in staat gedragsproblemen bij konijnen op te lossen
  • Je kan een konijn de juiste vachtverzorging geven
  • Je weet op wat je moet letten om een konijnenhotel- of opvang te runnen

Toekomstmogelijkheden

  • Zelf opstarten van een konijnenhotel- of opvang
  • Je bent een expert in het koppelen van konijnen
  • Zelfstandige konijnentrimmer worden
  • Mensen begeleiden met gedragsproblemen van konijnen.

Dit boek is een uitgebreide handleiding doorheen de konijnenwereld. Bij de opstart van mijn eigen konijnenopvang- en hotel ben ik op verschillende obstakels gebotst. Het konijn is een stressgevoelig dier dat heel vatbaar is voor spijsverteringsproblemen en parasieten. Het konijn is ook een prooidier dat signalen van ziekten en problemen, zolang mogelijk wil verbergen. Echter is het belangrijk direct te reageren, want als het konijn stopt met eten, kan het binnen de 24 uur sterven. Ook de behandeling van verschillende aandoeningen wordt besproken waardoor je thuis, al de nodige stappen kan zetten. Het konijn is ook een eigenzinnig dier dat niet zomaar bij een ander konijn kan geplaatst worden. Echter zijn konijnen wel sociale dieren die graag een vriendje hebben. Er dient dus gekoppeld te worden, maar dit dient wel met de nodige kennis gedaan te worden. Bij de opstart van de konijnenopvang botste ik dus op veel van deze obstakels en ik miste een boek waarin er een leidraad werd gegeven. Hierdoor is het idee ontstaan om de informatie en mijn eigen ervaringen, te bundelen in een boek. In dit boek wordt er niet enkel ingegaan op de voeding, huisvestiging en verzorging van een konijn, maar er wordt ook gekeken hoe je op een professionele manier met konijnen kan omgaan. Is een konijnenhotel of een konijnenopvang altijd je droom geweest en weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Dan is de boek het ideale boek. Ook voor konijnentrimmers, dierenwinkels, kwekers of gewoon mensen die graag meer willen weten over het konijn, is het een interessant boek. Er wordt dieper ingegaan op het voorkomen van spijsverterings-, gedrags- en gezondheidsproblemen. Er worden tools aangereikt waarbij je een konijn, een lang en gezond leven, kan geven. Eén van deze tools is de schaal van stressbestendigheid. Het konijn is een stressgevoelig dier, waarbij er rekening dient gehouden te worden met verschillende factoren. Deze factoren zijn in de schaal van stressbestendigheid gegoten, waardoor je een beter overzicht hebt. Ook wordt er dieper ingegaan op koppelingen van konijnen, de verschillende konijnenkarakters worden uitgebreid besproken, gedrag, genetica en problemen die voortvloeien uit foute voeding, huisvestiging komen allemaal aan bod. Er wordt ook aandacht besteed aan de vacht van het konijn en hoe je dit het beste kan onderhouden. Na het lezen van dit boek weet je dus perfect hoe je konijnen in optimale conditie kan houden, hoe je konijnen kan koppelen en hoe je problemen kan voorkomen in verband met stress, ziekten en parasieten. Je bent voorbereid op obstakels, waardoor je ook op een professionele manier, met konijnen kan werken. Je krijgt inzicht in het verband tussen voeding, stress en spijsverteringsproblemen en leert kritisch kijken naar de verzorging van een konijn.

 

Sterke punten

 

Het is een boek waarin niet enkel iets wordt gezegd over voeding, maar waarin ook dieper wordt ingegaan op de werking van het spijsverteringsstelsel. Welke invloed heeft voeding? Konijnen die slechte voeding krijgen, hebben meer kans op allerlei spijsverteringsproblemen zoals bv. gasbuik, wat voor problemen kan zorgen als het konijn op logement komt. Welke invloed heeft stress op de gezondheid van een konijn? Hoe kunnen de negatieve effecten van stress beperkt worden? Hiervoor heb ik: de schaal van stressbestendigheid, opgesteld. Het stressniveau van konijnen wordt door verschillende factoren beïnvloed. Echter zijn veel mensen zich niet bewust van deze factoren. Deze schaal kan mensen helpen, deze factoren beter in te schatten. Ook wordt er dieper ingegaan op koppelingen, soorten van aanpak en deel ik mijn eigen ervaringen. Ondertussen heb ik al een 500-tal koppelingen achter de rug. Bij het koppelen van konijnen dien je rekening te houden met verschillende factoren, anders kan het heel fout gaan. Dit wordt allemaal uitgebreid beschreven. Ook beschrijf ik de verschillende karakters van konijnen, wat je in andere boeken, niet terugvindt. Ook de beschrijving van een groepskoppeling en koppelvakanties zijn uniek. Er wordt ook dieper ingegaan op ziekten en vaccinaties. Als je professioneel met konijnen werkt, is het belangrijk de symptomen van ziekten, vlug te kunnen herkennen en accuraat te reageren. Doordat ikzelf ondertussen al 5 jaar een konijnenhotel uitbaat, ben ikzelf al op heel wat obstakels gebotst en deze heb ik allemaal in een hoofdstuk: konijnenhotel gegoten waarbij mensen ook een voorbeeld krijgen van afspraken die ze best op voorhand met de klant op papier zetten. Met welke zaken dien je rekening te houden, zoals een ziek konijn, een moeilijke klant, hoe voorkom je problemen? Bv. zet geen konijnen op zand, want parasieten laten hun sporen, in zand achter, waardoor andere konijnen besmet kunnen geraken en ziek worden. Wat moet je wettelijk in orde maken? Wat dien je in orde te maken om een erkende konijnenopvang op te starten. Er handelt ook een hoofdstuk over de vacht en het trimmen van konijnen, wat ook uniek is. Plus is het ook voor professionele konijnentrimmers en dierenwinkels belangrijk om over zoveel mogelijk informatie te beschikken, aangezien zij een aanspreekpunt zijn voor konijneneigenaars. Het konijn is in opmars en wordt veelvuldig door jonge mensen in huis gehaald. Dit merken we ook in de opvang, waarbij we nu jaarlijks een 200-tal konijnen herplaatsen. Ondertussen zitten we al aan de 3000 volgers en het publiek dat bij ons komt adopteren zijn mensen tussen de 20 en 40 jaar oud. We merken ook dat er veel vraag is naar duidelijke informatie, rond het konijn. Vele mensen zien konijnen als knuffeldieren, die ze alleen in een hokje zetten met wat brokjes. Hierdoor staat het konijn op de 3de plaats van meest mishandelde dieren. Ook hebben konijnen last van een puberteit en hebben ze niet de gemakkelijkste karakters. Dit dient consequent aangepakt te worden, anders kan dit resulteren in gedragsproblemen. Ook foute huisvestiging en foute voeding kunnen voor gedragsproblemen zorgen. Dit wordt ook in een hoofdstuk besproken en er worden oplossingen aangereikt. Dus het is ook belangrijk dat particulieren beter worden geïnformeerd over het konijn.

Korte CV over mezelf:

Na een aantal jaren als dossierbeheerder in de verzekeringen te hebben gewerkt, heb ik mijn carrière een seriueze draai gegeven en ben ik mijn eigen zaak opgestart (2013 ):

Poezenwoef mobiel: mobiel kapsalon voor hond, kat en konijn.

Meer info op www.poezenwoef.be

 

Jobomschrijving: Ik rij rond met het mobiele kapsalon waarin zowel honden, katten als konijnen, een volledige trimbehandeling kunnen krijgen. Dit houdt in: nagels knippen, in model knippen, plukken, oren plukken, wassen en drogen. Mijn man heb ik volledig opgeleid en zo wisselen wij elkaar af zodat er ook altijd iemand aanwezig is in ons kleinschalig dierenhotel.

 

Start kleinschalig hotel voor hond, kat en konijn (2014 tem 2021):

Meer info op www.poezenwoef.be

Meer info op facebook: Poezenwoef: dierenhotel

 

Jobomschrijving: Door de ervaring van eigen dieren en de vraag van de klanten om hun dieren op te vangen, is het idee ontstaan om een dierenhotel op te starten. Samen met mijn man verzorgen wij honden, katten en konijnen, in huiselijke sfeer. De honden verblijven bij ons in groep en moeten dus sociaal zijn. Dit wordt door ons in een kennismakingsgesprek beoordeeld. Katten verblijven bij ons samen in een grote kattenren. Katers moeten gecastreerd zijn. In 2014 heb ik mij ook aangesloten bij VZW Jodipro. Dit is een konijnenopvang en sindsdien fungeer ik dus als tussenstation voor konijnen die een nieuwe thuis zoeken. Meer info over onze adoptiekonijntjes kunt u terugvinden op facebook: adopteer een konijn. Door de konijnenadopties, kreeg ik ook regelmatig de vraag of ik in de vakantie konijnen kon opvangen, waardoor ook het konijnenhotel actief werd.

 

4 mei 2019: ontvangen van het getuigschrift: opleiding tot asielmedewerker.

 

Oktober 2020: opstart eigen konijnenopvang “Adopteer een konijn”. Hiervoor werkte ik al 6 jaar, op vrijwillige basis, als opvanggezin voor de konijnenopvang: Jodipro en daarna voor de konijnenopvang: “het vrolijke konijnenhol”. Doordat de vraag naar opvang voor gedumpte konijnen zo groot werd ben ik in oktober (2020) zelf gestart met een erkende konijnenopvang: Adopteer een konijn. (HK30107047).

Kosten

Wens je deze professionele opleiding te volgen kan dit op je eigen tempo, thuis. Hiervoor krijg je 1 jaar de tijd. Je betaalt hiervoor 280 euro excl. btw. Voor de praktijkdag en het examen komt er nog een 70 euro excl. btw bij. Heb je deze cursus voltooid, dan krijg je een getuigschrift en ben je officieel een konijnendeskundige.

Voel je je gebeten en wil je je graag inschrijven. Stuur dan:

Naam:

Voornaam:

Adres:

Geboortedatum:

Geboortegemeente:

Telefoon:

Per email naar: info@poezenwoef.be

U ontvangt na aanmelding een persoonlijke bevestiging van uw inschrijving en eventueel een factuur voor de aanbetaling. Zodra het geld op onze rekening: BE22 7370 5161 4147, is toegekomen, wordt de cursus opgestuurd.